Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport si muzica la "Holiday Park"

Consiliul Local al Tinerilor a organizat, in perioada 23-24 iunie 2007, a doua editie a cupei CLT la baschet/ street-ball. La competitia din cadrul “ Holiday park” s-au inscris 14 echipe alcatuite din liceeni, studenti si tineri. Acestia au fost impartiti in 3 grupe.
Pe parcursul a doua zile tinerii au indurat atit ploaia, cit si canicula. De neinvins a fost echipa alcatuita din Ciprian Anghene si Dragos Tudor, elevi ai Liceului de Arta "Hariclea Darclee", iar pe locul II cu doar doua infringeri s-a situat echipa CLT. Locul trei a fost ocupat de echipa formata din Bogdan Ionescu si Eugen Tanase. "Disputele aprinse si dorinta altor echipe de a participa ne-au determinat sa luam hotarirea ca in fiecare simbata, incepind cu ora 17.00, sa organizam competitii asemanatoare, iar la finalul vacantei sa inminam cupa de baschet/street-ball CLT 2007. La sfirsitul saptaminii trecute cistigatorii au primit diplome si premii in obiecte. Tuturor participantilor le-am oferit bauturi racoritoare. De asemenea efortul acestora a fost rasplatit si cu organizarea unui inedit concurs de Karaoke. In cele doua zile, zeci de tineri si-au demonstrat calitatile vocale pina seara tirziu. Cei mai aplaudati au primit suc si chipsuri", ne-a declarat Dumitru Girbacea, presedinte al CLT.
Brailenii dornici de baschet sau karaoke se pot inscrie la competitii la numerele de telefon: 0239.612791, 0722/434489, 0747/358893, la e mail clt_br@yahoo.com sau direct la "Holiday park". Reamintim ca "Holiday park" este un proiect al Consiliului Local al Tinerilor sustinut de Primaria Braila.
Categorie articol: 

Comentarii