Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SPORT. România - Suedia 0-1, după prima partidă a întâlnirii din Cupa Davis

Suedia conduce formația României cu scorul de 1-0, vineri, la Arenele BNR din Capitală, după ce tenismanul Christian Lindell l-a învins pe Adrian Ungur în trei seturi, cu 7-5, 7-6 (2), 6-4, în întâlnirea care contează ca baraj pentru menținerea în Grupa I a zonei Europa/Africa a Cupei Davis.
Ungur a fost condus în primul set cu 1-0 și 2-1, dar a reușit un break la 2-2, însă nu a condus decât un singur joc, pentru că scandinavul a egalat, iar apoi a condus ostilitățile și și-a adjudecat setul, relatează Agerpres.
Lindell a început bine și setul al doilea, dar Ungur a întors scorul la 3-1, a avut 4-2 și 5-3, dar oaspetele a egalat la 5-5, după un break, iar apoi s-a impus în tiebreak.
În setul al treilea, Ungur a condus cu 3-0 și părea capabil să întoarcă soarta meciului, însă au urmat cinci ghemuri consecutive adjudecate de Lindell, care și-a fructificat jocul și s-a impus cu 6-4.
Ungur (29 ani) este prima rachetă a echipei României și se află pe locul 134 în lume, iar Lindell (22 ani) se află pe 256 în clasamentul ATP.
În al doilea meci de simplu la Arenele BNR, Marius Copil îl va înfrunta pe Elias Ymer.
Like / Share

Comentarii