Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport Plus organizează un turneu semifinal la minivolei băieţi

 

Federaţia Română de Volei a stabilit oraşele care vor găzdui turneele semifinale la minivolei, iar Sport Plus Brăila figurează printre cluburile desemnate să organizeze astfel de competiţii.
Astfel, pe 19 şi pe 20 aprilie, în sala de sport a Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" se va derula un turneu semifinal la minivolei băieţi, la care participă patru formaţii, Dinamo Bucureşti, Kosmo Bucureşti, Tomis Constanţa şi echipa organizatoare, Sport Plus Brăila. Echipa de minivolei de la CSM Brăila, la care evoluează jucătoare provenite de la Sport Plus, participă la turneul semifinal de la Mioveni alături de CSS Buzău, CSM Focşani şi Dacia Mioveni.
Primele două clasate se califică la turneul final.
"Ambele echipe brăilene au şanse la primele două locuri, de aceea vom aborda cu mare atenţie perioada premergătoare. La începutul lunii aprilie fetele vor participa la un turneu amical la Bucureşti, alături de alte nouă formaţii, în aceeaşi perioadă vom încerca să organizăm la Brăila o competiţie pentru băieţi, de aceeaşi anvergură", a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului Sport Plus.

 
Categorie articol: 

Comentarii