Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport Plus - locul al treilea la turneul semifinal de minivolei băieţi

Pe 18 şi 19 aprilie, în sala de jocuri de la CSM (Club Sportiv Municipal) Brăila au avut loc meciurile din cadrul turneului semifinal la minivolei băieţi, competiţie la care au participat patru formaţii: Dinamo Bucureşti, Kosmo Bucureşti, CVM Tomis Constanţa şi echipa organizatoare, Sport Plus Brăila. Cu o victorie şi două înfrângeri, gruparea brăileană a încheiat competiţia pe poziţia a treia.
În prima partidă, cea cu Dinamo Bucureşti, voleibaliştii de la Sport Plus au avut o evoluţie foarte bună în setul al doilea, unul în care au mers cap la cap cu adversarii lor, însă, în final, au pierdut cu 3-0, meciul cu dinamoviştii. După-amiază brăilenii au lăsat emoţiile la cabine şi au jucat un volei de calitate, meci în urma căruia s-au impus cu 3-1 (pe seturi 25-9, 25-11, 22-25, 25-15) în disputa cu bucureştenii de la Kosmos. Duminică, 19 aprilie, în ultimul meci Sport Plus a avut-o ca adversară pe CSV Tomis Constanţa, o formaţie valoroasă pretendentă la podiumul actualei ediţii de campionat. Cu un joc foarte bun în debutul partidei, voleibaliştii brăileni şi-au adjudecat primul set cu 25-23, însă le-au pierdut pe celelalte trei la scor, 10-25, 17-25 şi 16-25.
Sport Plus Brăila a încheiat turneul semifinal pe locul al treilea, echipele calificate pentru faza următoare fiind CSV Tomis Constanţa şi Dinamo Bucureşti.
"Setul câştigat de noi în meciul cu echipa constănţeană denotă faptul că munca depusă de micuţii voleibalişti brăileni nu a fost în zadar şi că se prefigurează o perspectivă frumoasă pe viitor. Ştiam că va fi foarte greu să ne calificăm, dar pot să spun că experienţa căpătată acum ne va fi de mare folos pe viitor", a declarat Costi Baciu, preşedintele echipei Sport Plus Brăila.
Turneul de volei a fost organizat de Sport Plus Brăila în colaborare cu CSM Brăila.
Lotul echipei CS Sport Plus a fost format din următorii jucători: Liviu Gologăneanu, Darius Şogor, Valentin Grădinaru, Eric Bounegru, Andrei Toader, Răzvan Manoliu, Ştefan Creţu, Valentin Bădin, Mihail Ignatov, Georgian Cornea.

La fete, CSM Brăila a încheiat competiţia tot pe trei

În altă ordine de idei, în aceeaşi perioadă, echipa de minivolei fete de la CSM Brăila, la care evoluează jucătoare provenite de la Sport Plus, a participat la turneul semifinal de la Mioveni, alături de CSS Buzău, CSM Focşani şi Dacia Mioveni.
Voleibalistele brăilene au câştigat un meci, 3-1, în faţa celor de la CSM Focşani dar le-au pierdut pe celelalte două şi s-au clasat pe locul al treilea.

 
Categorie articol: 

Comentarii