Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport Plus calificată în faza semifinală a Campionatului Naţional de volei, speranţe

• voleibalistele brăilene şi-au asigurat participarea în penultimul act al competiţiei înainte de ultimul turneu din grupă

 

Echipa de volei fete, Sport Plus Brăila este calificată matematic în faza semifinală a Campionatului Naţional de volei, speranţe. Formaţia brăileană a realizat această performanţă pe teren propriu, înainte de desfăşurarea ultimului turneu din grupă, programat în ianuarie la Târgovişte.

În weekend-ul trecut, la sala de sport a şcolii “Al. I. Cuza”, Sport Plus şi-a trecut în cont două victorii cu acelaşi scor, 3-0, cu CSS Galaţi şi CSM-LPS Brăila. Cu 18 puncte acumulate, şi cu cele trei victorii directe în faţa ocupantei locului al treilea, CSM-LPS Brăila, Sport Plus şi-a asigurat prezenţa în faza următoare a întrecerii naţionale.

“Am început competiţia cu gândul de a integra câteva fete noi, începătoare, într-o echipă ce nu mai experimentase jocul în şase jucătoare. Am muncit enorm în această perioadă. Am obţinut un rezultat de etapă foarte important şi am confirmat faptul că suntem gruparea cea mai bună din Brăila, copiii încep să aibă certitudinea că doar munca eficientă poate duce la rezultate deosebite. Ne dorim să organizăm la Brăila turneul semifinal. Mai sunt trei luni, timp în care să creştem valoric şi să arătăm un volei de calitate pentru această vârstă. Suntem bucuroşi că vom întâmpina sărbătorile cu linişte şi cu gândul la ce trebuie să însemne 2019. Ne gândim la continuarea colaborărilor, pe baza proiectelor, cu autorităţile locale, DJST şi cu mai mulţi sponsori cărora le mulţumim că sunt alături de copii ce merită toată susţinerea”, ne-a declarat Constantin Baciu, preşedinte ACS Sport Plus.
Categorie articol: 

Comentarii