Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport Plus Brăila participă la Festivalul Naţional de Volei de la Iaşi

• clubul brăilean de volei merge la această competiţie cu sprijinul financiar oferit de Consiliul Judeţean • la competiţie mai participă CSS Bacău, ACS Pro Academy Fălticeni, LPS Focşani şi ACS HV Junior Iaşi

 

Voleibalistele cu vârste sub 14 ani de la Sport Plus Brăila participă în acest weekend la Festivalul naţional de volei de la Iaşi, alături de CSS Bacău, ACS Pro Academy Fălticeni, LPS Focşani şi ACS HV Junior Iaşi. Clubul brăilean de volei merge la ceastă competiţie cu sprijinul financiar oferit de Consiliul Judeţean. Sport Plus Brăila a câştigat un proiect la CJ prin care a mai desfăşurat câteva acţiuni. Este vorba despre cantonamentul de pregătire de la mare şi despre achiziţionarea unui echipament şi a unor materiale sportive. De asemenea, tot cu banii de la CJ, clubul va mai susţine câteva partide de verificare.

“Este pentru prima dată când dispunem de resurse pentru toate acţiunile necesare pregătirii şi participării în competiţiile naţionale. Chiar dacă proiectul se desfăşoară pe o perioadă scurtă, pentru activitatea noastră înseamnă enorm. Este prima acţiune la care ieşim după o perioada încărcată. Suferim încă la omogenitate, la nivelul celor două echipe, pentru că nu toate fetele au început instruirea la acelaşi moment, însă începem să legăm jocul tot mai bine şi în aceste condiţii. Vom avea multe jocuri până la începerea competiţiilor şi credem că vom fi pregătiţi la jumătatea lui octombrie. Dincolo de progres, ne interesează să formăm acel nucleu pentru performanţă, cel care poate forma cât mai curând bazele unei echipe de senioare la Brăila”, ne-a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului Sport Plus Brăila.

 

Turneul de la Iaşi se defăşoară pe durata a două zile.

Sâmbătă se dispută meciurile:

Ora 11.00: CSS Bacău - ACS Pro Academy Fălticeni

Ora 11.45:  ACS HV Junior Iaşi - LPS Focşani

Ora 12.30: LPS Focşani - CSS Bacău

Ora 13.15: ACS Pro Academy Fălticeni - ACS HV Junior Iaşi

Ora 14.00: CSS Bacău - Sport Plus Brăila

Ora 16.00: ACS Pro Academy Fălticeni -  LPS Focşani

Ora 16.45: Sport Plus Brăila -  ACS HV Junior Iaşi

Ora 17.30:  ACS HV Junior Iaşi - CSS Bacău

Ora 18.15: Sport Plus Brăila - ACS Pro Academy Fălticeni

Ora 19.00: LPS Focşani -  Sport Plus Brăila

 

Duminică se joacă meciurile pentru stabilirea clasamentului final după următorul program:

Ora 09.00: locul 2 - locul 4

Ora 09.45: locul 3 - locul 5

Ora 11.00: finala mare pentru desemnarea câştigătoarei
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii