Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sport Plus şi-a realizat obiectivul în campionatul de volei al speranţelor

• formaţia brăileană a încheiat grupa B pe locul al doilea şi s-a calificat la turneul semifinal

 

Echipa de volei fete de la clubul brăilean Sport Plus s-a calificat la etapa semifinală a Campionatului Naţional de volei rezervat speranţelor, competiţie care va a vea loc luna martie.

De fapt, formaţia brăileană era calificată pentru penultimul act al competiţiei încă după turneul al treilea din grupă, iar din acest motiv jucătoarele nu s-au concentrat pe parcursul turneului al patrulea şi au obţinut o singură victorie, una cu 3-2, în faţa celor de la CSS Galaţi.

Grupa B a fost câştigată de CSS Târgovişte care a acumulat 36 de puncte, pe locul al doilea s-a clasat Sport Plus Brăila 20 de puncte, pe al treilea CSM-LPS Brăila cu 15 puncte.

“A fost un turneu fără prea mare importanţă pentru echipa noastră, eram deja calificaţi la turneul semifinal, deci cu obiectivul atins. Dacă ar fi să apreciez jocul nostru la acest ultim turneu, pot spune că a fost unul nemulţumitor, s-a simţit o uşoară relaxare la nivelul lotului, dar am avut multe lucruri de învăţat”, a fost prima reacţie a lui Costi Baciu, preşedintele clubului Sport Plus.

Sursa citată a mai spus că la echipa de speranţe există o permanentă selecţie şi că abia peste un an şi jumătate, aceasta va putea evolua la un nivel valoric superior.

“Vara trecută, în urma selecţiei, am reuşit să cooptăm în lot două jucătoare cu talie, Elena Nedelcu şi Melania Duţu, dar ele au doar 7-8 luni de volei într-un cadru oficial, aşa că randamentul nu a fost chiar cel mai bun, însă sunt jucătoare care cu siguranţă ne vor ajuta la competiţiile următoare. Ne străduim să le integrăm în joc. Suntem într-un proces de formare a unei echipe performante, iar unul dintre scopuri este acela de a acumula experienţă. Obiectivul l-am îndeplinit, acum tot ceeea ce vom realiza în plus va fi un bonus. Vom intra din nou într-un proces de selecţie dar nu numai la spreranţe ci şi la minivolei, poate în următorul campionat vom înscrie o echipă şi la această categorie de vârstă”, a mai spus Costi Baciu.

Lotul echipei de speranţe de la Sport Plus: Andreea Slătineanu, Cătălina Mărgărit, Elena Nedelcu, Melania Duţu, Florentina Ciocan, Daria Rotaru, Cosmina Strat, Ştefania Baciu.  
Categorie articol: 

Comentarii