Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SPORT. Petrolul Ploieşti învinsă de Dinamo Zagreb, scor 3-1, în play-off-ul Ligii Europa

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), de echipa croată Dinamo Zagreb, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Tamuz (min.45) pentru gazde şi Cop (min.29 penalti și min.80 şi Machado min.90+6 pentru oaspeţi, relatează Mediafax.
0-1: La un corner de pe dreapta al oaspeţilor, Mutu a comis un henţ după centrarea lui Ivo Pinto, iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de Cop.
1-1: Toto Tamuz a avut o acţiune frumoasă în partea stângă a careului mare advers, a driblat doi adversari, a pătruns în careu şi a plasat mingea în dreapta portarului oaspeţilor.
1-2: Bine lansat pe partea dreaptă, Ivo Pinto a centrat ideal din tuşă, iar Cop a reluat cu capul de la 8-9 metri de poarta lui Pecanha.
1-3: Machado a stabilit scorul final dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.
Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone - De Lucas, Hoban (Mustivar min.50) - Priso (Albin min.63), Mutu (Nepomuceno min.83), Teixeira - Tamuz. Antrenor: Răzvan Lucescu.
Dinamo Zagreb: Eduardo - Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici - Ademi, Brozovici - Soudani (Machado min.46), Antolici (Vukojevici min.73), Wilson (Pjaca min.63) - Cop. Antrenor: Zoran Mamici.
Cartonaşe galbene: Alcenat min.33 / Ademi min.49
Cartonaş roşu: Geraldo Alves min.90+5
Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Italia, formată din Daniele Orsato - Lorenzo Manganelli, Nicola Nicoletti şi Daniele Doveri.
La partida de la Ploieşti au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, între care şi 15 fani croaţi.
Returul va avea loc la 28 august, de la ora 22.00, în Croaţia.
Like / Share

Comentarii