Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spitalul Judeţean scoate la concurs postul de director de îngrijiri. Asistenta Dorina Dobre ar mai vrea un mandat

• asistenţii medicali generalişti principali interesaţi de această funcţie pot depune dosarele de înscriere până pe 14 martie • concursul are trei etape, programate în aceeaşi zi, la ore diferite

 

Echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila a rămas fără un membru, după ce contractul directorului de îngrijiri medicale a expirat. Contractul asistentei şefe Dorina Dobre fusese încheiat pe perioadă determinată, în cazul ei pe un singur an, aşa cum ne-a explicat managerul unităţii sanitare, Delia Râşnoveanu. Acum, SJU a anunţat scoaterea la concurs a postului. La concurs se pot înscrie doar asistenţi medicali generalişti principali, care au cel puţin 2 ani vechime şi care sunt absolvenţi de învăţământ universitar medical de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licenţă.

Concursul are trei etape: un test grilă, proba susţinerii proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi interviul de selecţie. Nota minimă de promovare a fiecărei probe este 6, iar media finală trebuie să fie cel puţin 7.

Cei interesaţi pot depune dosarele de înscriere până pe 14 martie cel târziu, la ora 14.00, iar până pe 18 martie acestea vor fi analizate. Atât proba scrisă, proba orală de susţinere a proiectului, cât şi interviul de selecţie au fost programate în aceeaşi zi, pe 22 martie, dar la ore diferite. Astfel, candidaţii vor începe la ora 9.00 cu rezolvarea testului grilă, iar la ora 12.00 îşi vor susţine proiectele în faţa comisiei de concurs. Interviurile de selecţie vor începe la ora 14.00. Tot în aceeaşi zi, vor fi afişate primele rezultate. Abia pe 25 martie pot fi depuse contestaţii de către candidaţii care se simt nedreptăţiţi în ceea ce priveşte notarea, urmând ca a doua zi să fie rezolvate contestaţiile.

Mai multe detalii despre concurs puteţi găsi pe pagina de internet a SJU, www.spitalbraila.ro, la secţiunea Cariere.

Se pare că unul dintre candidaţi va fi chiar asistenta Dorina Dobre, deoarece aceasta şi-ar fi exprimat verbal intenţia de a candida, însă până joi, aceasta nu-şi depusese dosarul de înscriere.

As. Dorina Dobre a ocupat funcţia de director de îngrijiri medicale prin concurs, fiind admisă la începutul lunii noiembrie 2017. A avut patru contracandidaţi, însă niciunul nu a reuşit să o surclaseze pe asistenta şefă de la Oftalmologie, despre care existau zvonuri încă dinaintea concursului că ar fi favorită pentru completarea echipei manageriale.
Categorie articol: 

Comentarii