Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spitalul Judeţean a anulat concursul pentru postul de medic pneumolog

• şefa unităţii sanitare susţine că va aduce prin transfer de la Pneumoftiziologie un medic de această specialitate • pentru celelalte posturi vacante, perioada de înscriere la concurs se încheie vineri

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a anunţat, în mediul online, că anulează concursul pentru ocuparea postului de medic specialist pneumolog. Postul vacant era în cadrul Cabinetului de pneumologie. Anunţul vine doar cu câteva zile înainte de a se încheia perioada înscrierii la concursurile pentru cele 27 de funcţii vacante din cadrul unităţii sanitare. Actul este semnat de managerul SJU, Delia Râşnoveanu, de către directorul medical Alina Neacşu, dar şi de către economista Daniela Simion, şefa Serviciului RUNOS.

Şefa spitalului brăilean ne-a explicat că s-a găsit varianta de a transfera un medic de această specialitate de la Spitalul de Pneumoftiziologie la Spitalul Judeţean, astfel că nu mai este nevoie de organizarea unui concurs pentru ocuparea postului.

Astfel, mai rămân doar 26 de posturi vacante scoase la concurs, iar termenul limită pentru înscrierea candidaţilor este vineri, 3 august. Spitalul Judeţean caută în continuare 1 medic diabetolog (specialist), 2 medici specialişti pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală, 1 medic specialist pentru Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie, 1 medic specialist internist pentru secţia de cronici, 2 medici primari pentru secţiile Anestezie Terapie Intensivă I şi III, un medic specialist pentru ATI II, 2 medici specialişti cardiologi, un medic primar şi unul specialist pentru Medicină Internă, 2 pediatri pentru Neonatologie, un neurolog, un medic specialist în obstretică-ginecologie, doi oncologi, un pediatru pentru secţia Pediatrie, un medic generalist pentru Serviciul de Management al Calităţii Serviciilor Medicale  şi patru medici pentru Unitatea de Primiri Urgenţe.
Categorie articol: 

Comentarii