Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spicul Râmnicelu şi Voinţa Plopu sunt primele lidere

Conform aşteptărilor, în prima etapă s-au înregistrat multe surprize. Condusă la pauză cu 2-1 de Tractorul Viziru, Spicul Râmnicelu, pentru care Marinel Şerbu a marcat de cinci ori, a câştigat în final partida cu 13-2. Disputa de la Lanurile dintre Tricolorul şi FC Tufeşti a fost, ca număr de ocazii de o parte şi de alta şi ca mod de abordare al jocului din partea ambelor combatante, mult peste nivelul acestui eşalon. Văsii a deschis scorul în minutul 9, în continuare gazdele s-au jucat cu ocaziile iar pe contraatac, în minutul 18, Badiu a restabilit egalitatea. La reluare, Tricolorul Lanurile a beneficiat de un penalty, însă portarul oaspeţilor a ghicit colţul şi a parat mingea şutată de Bertescu. Până în minutul 68 s-a jucat pe contre şi fiecare echipă a ratat din situaţii bune. În minutul 68 Iulian Bibicu a înscris pentru gazde. Tricolorul a forţat desprinderea şi într-un interval de doar trei minute a marcat de tot atâtea ori. Campionul ratărilor, Bertescu a reuşit o "dublă" în minutele 86 şi 87 iar la faza imediat următoare, după o acţiune personală, Stoican a stabilit scorul final, 5-1 pentru Tricolorul Lanurile. Alin Radu, Dragoş Mucuţă şi Marian Iordache au semnat golurile victoriei obţinute de nou înfiinţata CF Brăila II în deplasarea de la Stăncuţa. Însă din nou s-a dovedit că acele persoane care se ocupă de soarta copiilor de la CF Brăila II nu cunosc regulamentul fotbalistic. Conform declaraţiilor unora dintre părinţii juniorilor republicani, antrenorii Vasile Darie şi Adrian Baldovin au folosit la Stăncuţa jucători care au evoluat şi sâmbătă în meciurile juniorilor A şi B, iar regulamentul spune clar, că trebuie să treacă cel puţin 48 de ore, pentru ca un junior să poată evolua din nou într-o partidă oficială. În seria a doua Voinţa Plopu, pentru care Jalbă şi Iliescu au marcat câte două golluri, a realizat scorul etapei, 7-1 în disputa de pe teren propriu cu Voinţa Bărăganul. Vlaicu, Tudor şi Cerim cu o "dublă" au înscris pentru AS Bordei verde în victoria cu 4-1 de pe teren propriu în partida cu Voinţa Făurei Sat.

Rezultatele înregistrate în prima etapă:
Seria I:
Spicul Râmnicelu - Tractorul Viziru 13-2
Dacia Berteşti - Şoimii Unirea 4-3
Dunărea Gropeni - Dunărea Tichileşti 0-2
Romgal Romanu - Siretul Vădeni 3-4
Stanriz Stăncuţa - CF Brăila II 1-3
Tricolorul Lanurile - FC Tufeşti 5-1
Speranţa Măxineni - Înfrăţirea Gemenele 2-2
Dinamo Salcia Tudor a stat.
Clasament: 1 Spicul Râmnicelu 3 puncte, 2 Tricolorul Lanurile 3 puncte, 3 CF Brăila II 3 puncte, departajarea fiind făcută la golaveraj.

Seria a II-a
AS Viitorul Cireşu - FC Urleasca 0-2
Vulturul Horia - Viitorul II Ianca 1-0
Voinţa Şuţeşti - AS Jirlău 4-3
Viitorul Galbenu - Victoria Deduleşti 1-2
Spicul Zăvoaia - Comagrim Dudeşti 1-5
AS Bordei Verde - Voinţa Făurei Sat 4-1
Voinţa Plopu - Voinţa Bărăganul 7-1
Clasament: 1 Voinţa Plopu 3 puncte, 2 Comagrim Dudeşti 3 puncte, 3 AS Bordei Verde 3 puncte, departajarea fiind făcută la golaveraj.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii