Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Speranţe ale boxului juvenil evoluează astăzi la Făurei

La competiţia cuprinsă în programul manifestărilor Zilelor oraşului Făurei şi care totodată marchează inaugurarea unei secţii de box în oraş, clubul brăilean va fi reprezentat de doi dintre titularii lotului naţional de juniori, Marian Vişan, Marian Piţa, pugilişti care vor reprezenta România la europenele şi mondialele de juniori din această vară. Vor mai boxa Vlăduţ Sava, Alexandru Giurgea, Claudiu Laioş, Bogdan Ivan precum şi boxerii seniori Belgian Corbu, Alexandru Burada şi Sabin Petrea.

La gala de astăzi invitaţii surpriză ai gazdelor sunt campionul mondial WTF, leonard Doroftei şi Titi Tudor, antrenorul coordonator al lotului naţional de juniori.

"Sala de sport este pregătită pentru gala de box, graţie sprijinului acordat de doamna primar Virginia Stăncescu. Ţinând cont de valoarea pugiliştilor care vor urca pe ring şi nu în ultimul rând de cea a invitaţilor noştri speciali, Leonard Doroftei şi Titi Tudor, cred că şi interesul publicului din oraş pentru box va fi la fel de mare", a declarat Gigi Moise, antrenorul secţiei de box din Făurei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii