Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Sper sa inscriu in curind al 100-lea meu gol in Italia"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminica, dupa victoria, cu scorul de 2-0, inregistrata de Fiorentina in meciul cu formatia Catania, in etapa a XVI-a din Serie A, ca spera sa inscrie in curind al 100-lea sau gol in Italia.
"Echipa, prietenia si dorinta de a face bine. Acestea sint principiile noastre fundamentale. Ne bucuram de contributia tuturor celor care ne pun in valoare calitatile. Daca inscriem este si meritul lor.Eu si Gila (n.r. - Gilardino) ii multumim echipei care ne permite sa facem lucruri frumoase. Adversarii nostri s-au aparat foarte bine si nu a lasat spatii libere. In repriza a doua s-au deschis putin si am reusit sa inscriem. Al 100-lea gol in Italia? Imi lipseste unul, sper sa il inscriu in curind. Important este sa obtinem un rezultat bun la Genova in meciul cu Sampdoria, o partida mai dificila decit aceasta", a spus Mutu.
Adrian Mutu a evoluat pina in minutul 82 al meciului de pe teren propriu cu Catania, in care a marcat un gol, in minutul 56. Celalalt gol a fost inscris de Gilardino, in minutul 79. La oaspeti, romanul Nicolae Dica a fost rezerva, intrind pe teren in minutul 78, in locul lui Martinez.
Mutu a fost desemnat de site-ul violanews.com cel mai bun jucator de pe teren, el fiind notat cu 7,5. "Devastator inca din primul minut. A deblocat jocul cu un sut sub transversala si numarul golurilor din campionat a devenit deja 6", scrie site-ul italian.
"Gila si Mutu implacabili", a scris site-ul firenzeviola.it, care mentioneaza ca romanul, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren - nota 7 - , a inscris un gol "destul de facil".
"Fiorentina zboara cu Mutu si Gilardino", a titrat agentia Datasport, care i-a acordat romanului nota 6,5.
L'Unione Sarda l-a notat pe internationalul roman cu 8, cel mai bun calificativ de la acest meci. Jurnalul reda si o declaratie a tehnicianului Cesare Prandelli, care i-a laudat pe Mutu si Gilardino: "Cind Mutu si Gilardino sint cu mingea la picior, se simte muzica".
Potrivit fiorentina.it, coechipierul lui Mutu, Sebastien Frey, a declarat ca formatia din Florenta nu inseamna numai Mutu si Gilardino. "Mutu si Gilardino? sintem fericiti ca ii avem alaturi de noi, dar Fiorentina nu inseamna numai ei doi. sintem 11: de exemplu, astazi apararea a fost aproape de perfectiune", a afirmat Frey.
Site-ul goal.com, care i-a acordat atacantului roman nota 7, a scris ca Adrian Mutu traverseaza "o perioada splendida" in ceea ce priveste forma sportiva.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii