Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacolul mizeriei continuă în centrul Brăilei

• gunoaiele aruncate pe jos, lângă pubelele stradale, reprezintă o imagine cotidiană ce demonstrează cât de prost crescuţi sunt unii localnici

 

Centrul vechi al Brăilei continuă să se afle sub asaltul comportamentului de grotă al unora dintre locatarii apartamentelor sociale din zonă. Imaginea alăturată demonstrează cu prisosinţă acest lucru. A fost surprinsă, ieri dimineaţă, aproape de intersecţia străzii Mihai Eminescu cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza. Câteva pungi hărtănite de câinii maidanezi, din care s-au revărsat coji de cartofi, ceapă şi ouă, alături de alte gunoaie, asta au putut vedea pe caldarâm, lângă o pubelă stradală, cei care au trecut ieri prin zonă, fie că au fost brăileni sau străini aflaţi în vizită prin oraş.

Cel mai probabil, a fost vorba despre “opera” unuia dintre cei ce locuiesc cu chirie în clădirile aflate în proprietatea Primăriei. O persoană care nu are nimic în comun nici cu civilizaţia şi nici cu taxele de salubritate. Cu alte cuvinte, nu se numără printre brăilenii care plătesc o taxă lunară, pentru a le fi ridicat gunoiul de firmele specializate. În Brăila există încă numeroase astfel de cazuri, cu toate că, în urmă cu doi ani, când Primăria a hotărât ca taxa de salubritate să nu mai fie încasată de firmele specializate ci să se plătească la ghişeele municipalităţii, alături de celelalte taxe şi impozite, se spunea că cei care nu plătesc vor fi executaţi silit.
Categorie articol: 

Comentarii