Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacolul "Fericirea e marca inregistrata", in premiera la Braila

Vineri seara, incepind cu ora 19.00, brailenii sint invitati la Clubul Taverna Balcanica (fostul Club Venetia din str. Mihai Bravu, nr. 50) pentru a fi martori la o manifestare teatrala neconventionala. Clubul Rotaract Braila si Compania "Flower Power" prezinta in premiera in orasul nostru spectacolul "Fericirea e marca inregistrata", dupa Frederic Beigbeder. Evenimentul are scop caritabil, banii obtinuti din vinzarea biletelor urmind sa fie donati unei trupe de teatru scolar din judetul Braila. "E o propunere interesanta pentru public, cu un joc actoricesc de forta, o scenografie usor agresiva si cu muzica live. Spectacolul e facut din propria finantare, din dorinta de a transmite un mesaj si nu in ultimul rind din dragoste pentru teatru. Sintem tare fericiti de invitatia de a juca la Braila, mai ales ca o facem in scop umanitar. Ne dorim sa fim la inaltimea publicului "pretentios" al Brailei - asa cum il numea un bun prieten, mai in gluma, mai in serios. Asteptam cit mai multi braileni sa fie alaturi de noi si, in felul acesta, si de copiii care vor beneficia de ajutorul nostru", a spus scenografa spectacolului Alexandra Nicolescu-Varlam.
Biletele se pun in vinzare la Club, in ziua spectacolului, la pretul de
10 lei. Membrii Rotaract Braila au anuntat ca participantii la spectacol pot chiar sa incheie seara intr-o atmosfera prieteneasca.
"Rotaract" este un club international al tinerilor care doresc sa se implice activ in viata comunitatii din care fac parte, infiintat inca din 1968 de catre "Rotary International".
Evenimentul este organizat cu sprijinul Clubului Rotary Braila, al Companiei "Flower Power" si al restaurantului "Taverna Balcanica".
Categorie articol: 

Comentarii