Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacole de gală şi VIP-uri la Zilele oraşului Făurei

Vineri, sala de sport a fost neîncăpătoare, pentru că invitaţi de onoare au fost campionul mondial WTF, Leonard Doroftei şi cel care l-a lansat în marea performanţă, antrenorul Titi Tudor "Prosop".

Cu toate că nu au fost decât meciuri amicale, la care brăilenii i-au avut drept adversari pe omlogii lor de la CSM Călăraşi, CS Năvodari, CSM Buzău şi Petrolul Ploieşti, disputele au fost spectaculoase şi ca de obicei, printre remarcaţii antrenorului coordonator al lotului naţional de juniori, Titi Tudor, au fost în primul rând brăilenii Marian Vişan şi Marian Piţa. O propagandă frumoasă acestei discipline sportive au mai făcut-o Alexandru Giurgea, Alexandru Burada, Sabin Petrea şi Belgian Corbu de la CSM Brăila şi nu în ultimul rând speranţa oraşului Făurei, Robert Jitaru.

Ineditul celor două gale l-au reprezentat meciurile de box feminin, unde protagoniste au fost campioanele naţionale buzoiene Gabriela Drăghici şi Gabriela Dincă.

"Vin cu mare plăcere la toate acţiunile pe care le organizează brăilenii. La Făurei am găsit o atmosferă frumoasă, îi felicit pe organizatori şi pe doamna primar Virginia Stăncescu pentru ceea ce a realizat", a declarat Leonard Doroftei.

La rândul său, Titi Tudor a punctat: "Se vede tot mai mult implicarea în revigorarea boxului a domnului director Blănaru, de la CSM şi a lui Perţea. CSM Brăila are doi boxeri de viitor, Vişan şi Piţa, care vor reprezenta România la europenele şi mondialele de juniori, din această vară".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii