Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacol pentru perechile cu 50 de ani de casnicie

Primaria ofera astazi un spectacol pentru 21 de perechi care au implinit 50 de ani de casatorie. "Remember Maria Tanase", intrepretat de Wanessa Radu si Cornel Cristei, ii va delecta pe cei care isi sarbatoresc respectabilii ani de casatorie si pe prietenii lor.
Viceprimarul Doinita Ciocan a precizat ca initiativa oferirii unor recompense perechilor casatorite de mai bine de 50 de ani a aparut in septembrie, cind Consiliul Local a emis o hotarire prin care stabilea cuantumul premiului, 500 de lei. "In cadru festiv le vom oferi aceasta bucurie perechilor care au peste 50 de ani de casatorie, profitind si de faptul ca este un eveniment crestin, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril".
Acest tip de manifestari vor avea un caracter regulat, Primaria intentionind sa ajunga "la zi" cu premiatii la sfirsitul lunii noiembrie, cu ocazia sarbatorii Sf. Andrei. Au fost luate in considerare toate cuplurile care au implinit peste 50 de ani incepind din 2005, cind a fost acordat acest tip de premiu pentru prima data.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii