Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacol fotbalistic la Tudor Vladimirescu

•  CS Făurei a câştigat cu 3-1 după un meci frumos, cu multe ocazii • Andrei Crăciun şi Moroşanu au marcat câte un eurogol în etapa a 11-a

 

Partida de pe stadionul Ştefan Vrăbioru, Viitorul Ianca - Voinţa Şuţeşti, nu s-a ridicat la nivelul unui derby, aşa cum ar fi fost normal, a fost de fapt un meci dominat cap coadă de echipa gazdă. Viitorul a deschis scorul în minutul 16, printr-un eurogol semnat de Andrei Crăciun, iar până la pauză echipa gazdă a mai înscris de două ori prin Dobrin şi Vali Durbacă. În repriza a doua, Viitorul Ianca a marcat tot de trei ori prin Necoară, Crăciun şi Durbacă şi s-a impus cu 6-0.

Meciul de la Tudor Vladimirescu dintre Pandurii şi CS Făurei s-a ridicat la statutul de derby. Prima repriză a fost spectaculoasă şi fiecare formaţie a trimis mingea în bară, oaspeţii prin Moroşanu (min. 7), gazdele prin Tănase (min. 26). Simion Sergiu (min. 8) a rămas singur cu portarul dar a trimis mingea peste portar şi peste poartă, iar Stelian Nicoliţă (min. 19) a ratat identic, pentru oaspeţi. Moroşanu a deschis scorul în minutul 30 şi tot el a ratat o mare ocazie trei minute mai târziu. Moroşanu a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 52, însă două minute mai târziu Ioan Şerbănescu a redus din diferenţă. Tot Moroşanu a înscris un eurogol în minutul 70, iar CS Făurei s-a impus cu 3-1 la Tudor Vladimirescu. Partida Voinţa Vişani - Gloria Movila Miresii a fost reprogramată, cu acordul ambelor formaţii, pentru 12 noiembrie.

Cu alte detalii revenim în ediţia de marţi.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 11-a:

Viitorul Ianca - Voinţa Şuţeşti 6-0

Dunărea Tichileşti - Comunal Cazasu 0-6

Pandurii Tudor Vladimirescu - CS Făurei 1-3

Dacia Unirea 2 Brăila - Viitorul Însurăţei 2-4
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii