Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spectacol extraordinar muzical-coregrafic

Astazi, de la ora 17.00, la Casa Tineretului, Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu", condusa de directorul George Romeo Bunea, organizeaza ca in fiecare an un extraordinar spectacol muzical-coregrafic sub genericul "Vine, vine Mos Craciun!" in cadrul caruia cursantii isi vor pune in valoare talentul si nivelul cunostintelor acumulate.
In cadrul programului, elevii sectiilor de muzica, indrumati de profesorii Mariana Iordache, Adriana Toma, Raluca Ciuca, George Romeo Bunea, Mircea Petrescu, Florin Lazar, Cristian Sonea si Nicolae Mircea vor prezenta arii si lieduri din opere celebre, cintece populare, dar si melodii de succes din repertoriul national si international. Elevii sectiilor de coregrafie, indrumati de profesorii Liliana Stan, Paula Stoia, Gabriel Alistar vor prezenta dansuri moderne si dansuri de societate. De asemenea, brailenii ii vor putea vedea pe micii actorii de la clasa de actorie a profesorului Catalina Nedelea. Totodata, vor fi prezentate dansuri populare, sustinute de elevii de la sectia externa a Scolii Populare de Arte din comuna Gemenele, coordonati de instructorul Marian Rusu.
"Speram ca prin acest spectacol vom confirma inca o data potentialul Scolii Populare de Arte si Meserii "Vespasian Lungu", institutie care, pe parcusul existentei sale, a format un numar mare de tineri, carora le-a dat nu doar cunostinte artistice, ci si dragoste pentru frumos, armonie si echilibru, ajutindu-i sa-si gaseasca implinirea in plan spiritual. La aceasta manifestare asteptam toti brailenii iubitori de spectacole de calitate", a punctat directorul Scolii Populare de Arte "Vespasian Lungu", George Romeo Bunea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii