Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Special Friends a organizat Cupa “Centenar a Prieteniei” la tenis de masă

• la competiţia din Sala Polivalentă sau participat 50 de sportivi la trei secţiuni,  scaun rulant, semideplasabil şi deplasabil

 

În cadrul proiectului ,”România în mişcare”, Clubul Special Friends Brăila, sub îndrumarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila, a organizat pe 27 octombrie, în Sala Polivalentă, Cupa “Centenar a Prieteniei” la tenis de masă.

La acest eveniment sportiv au fost prezenţi peste 50 participanţi, sportivi, profesori de educaţie fizică şi sport, antrenori, arbitrii, însoţitori şi familiile lor, din Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Ploieşti şi Brăila. La acest concurs au participat şi elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (C.S.E.I.) Brăila, însoţiţi de profesorii Valerica Dumitru şi Costel Creiţeanu.

“Concursul s-a desfăşurat pe trei categorii de dizabilitate: scaun rulant, semideplasabil şi deplasabil. Au fost acordate premii primilor trei clasaţi de la fiecare secţiune, acestea constând în diplome, medalii. Câştigătorii au mai primit revista Sportul Brăilean şi câte un rucsac. Toţi participanţii au primit un tricou şi o diplomă de participare”, a declarat Fănuţa Leocă, preşedinta A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii