Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Special Friends a organizat acţiunea sportiv - recreativă FlashMob Sport

• au participat sportivi ai clubului dar şi copii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Brăila • premiile au fost asigurate de către DJST Brăila

 

Acţiunea sportiv –recreativă FlashMob Sport a fost organizată în acest an de ACSPDF Special Friends, în colaborare cu Proilavia şi cu sprijinul logistic şi financiar al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila (D.J.S.T.). Aceasta s-a desfăşurat la baza sportivă a D.J.S.T. din Parcul Monument.

La startul competiţiei s-au aliniat peste 45 de participanţi, copii, tineri, copii asistaţi social, persoane cu dizabilittăţi, sportivi paralimpici, profesori de educaţie fizică, antrenori, insoţitori şi familiile lor. Au participat şi elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Brăila (C.S.E.I.), însoţiţi de profesorii de educaţie fizică Valerica Dumitru, Elena Vlădescu şi Costel Creiţeanu.

“Organizatorii au vrut să realizeze o competiţie care să conducă la socializare şi integrare prin sport între elevi şi persoane cu dizabilităţi, indiferent de categoria socială, profesie sau vârstă”, se specifică în comunicatul emis de organizatori.

La eco-sport, pe primul loc s-a clasat Diana Secelean de la şcoala “Vasile Alecsandri”. Locul al doilea a fost adjudecat de Pavel Lupaşcu iar al treilea de Ionuţ Nicolae, ambii de la (C.S.E.I.). Emilia Constantin de la Special Friends a primit un premiu special.

Secţiunea aruncări la coş a fost câştigată de gălăţeanul Adrian Stase, acesta fiind urmat în clasament de Vasilica Zamfir şi Daniel Macioc, ambii de la  Special Friends. Premiul special i-a fost acordat lui Ştefan Leocă.

Podiumul la darts a avut următoarea configuraţie: 1 Nicolas Nicola, 2 Daniel Macioc, ambii de la Special Friends, 3 Florin Cojea (C.S.E.I.). La această disciplină sportivă s-au acordat două premii speciale, ele fiind adjudecate de Gheorghe Dragu de la Special Friends şi Andrei Şeitan de la C.S.E.I.

La badminton s-a impus Daniel Stoian de la Special Friends, acesta fiind urmat în clasament de Nicolas Nicola şi de Diana Secelean de la şcoala “Vasile Alecsandri”.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii