Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A spart geamul unei săli de pariuri sportive de pe strada Gării

un brăilean a băut mai mult decât trebuia, înainte de petrecerea de Revelion, apoi a mers să parieze în speranţa că va face bani • nervos şi băut, bărbatul de 31 de ani a spart geamul sălii de pariuri şi a ajuns pe mâna poliţiştilor • cu dosar penal - aşa, la sfârşit de an - s-a ales şi un şofer prins băut la volan

 

Înainte de Revelion, doi brăileni au primit “cadouri” neaşteptate: dosare penale. Băutura l-a împins la un gest necugetat pe un bărbat care a mers la sala de pariuri şi s-a apucat să spargă geamurile. L-au săltat poliţiştii şi îl cercetează penal. Cu dosar penal - aşa, la sfârşit de an - s-a ales şi un şofer prins băut la volan.

Astfel, în cursul zilei de 30 decembrie, la ora 16.35, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizaţi, de către o brăileancă de 31 de ani, cu privire la faptul că un bărbat aflat în stare de ebrietate a distrus geamul unei săli de pariuri sportive. Era vorba despre o sală situată pe strada General Eremia Grigorescu, fosta Gării. La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Brăila. “Acesta a fost condus la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În noaptea de 30 spre 31 decembrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 47 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Galaţi din municipiu. Cel aflat la volan se cinstise deja cu alcool, chiar dacă urma să plece cu maşina la drum. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,59 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. El s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 
Categorie articol: 

Comentarii