Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spargeri de peste 8.000 lei (RON)

In ziua de 12 septembrie, evidentele Politiei s-au "imbogatit" cu alte trei spargeri cu autori necunoscuti, care au adus, in total, un prejudiciu de peste 8.000 lei (RON). Cel mai pagubit a fost Mihaita P., care a reclamat ca, persoane necunoscute i-au spart geamul portierei stinga-fata a autoturismului "Skoda Fabia", cu numarul BR-03-PJP, parcat pe Soseaua Buzaului si au sustras din interior un radio cu CD "LG", în valoare de 4.000 lei (RON).
Cea de-a doua sesizare a venit din partea Stefaniei M., care a reclamat personalului de serviciu de la Politia Municipiului Braila ca autori necunosocuti au patruns, prin efractie, în incinta SC "Eleganze Textils" SRL, situata pe Vadul Schelei si au sustras din interior un sistem de calcul, un televizor color, 4 telefoane mobile "Zapp", o masina de gaurit si 20 de paltoane de dama. Prejudiciul a fost estimat la 2.635 lei (RON).
Ultima spargere a fost adusa la cunostinta politistilor de Fanel B., administrator al Asociatiei de Proprietari nr.459, situata în blocul 15 de pe Calea Calarasilor, care a reclamat ca autori necunoscuti au sustras usile metalice de acces din scara 3A, cauzind un prejudiciu de 1.460 lei (RON).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii