Mergi la conţinutul principal

Spaghetti carbonara

Oferita de HOTEL SI RESTAURANT SAINT GERMAIN

 

Ingrediente: 1 portie
80 g spaghete
50 g bacon
1 galbenus de ou
100 ml vin
50 g parmezan ras
60 g smantana de gatit 32%
50 ml apa

 

Mod de preparare:
Intr-o oala punem apa la fiert pentru paste,  cand apa a dat in clocot punem un praf de sare si adaugam pastele. Lasam la fiert 8 minute, intre timp incingem o tigaie si punem baconul la calit, cand se rumeneste bine stingem cu vin si lasam sa se evapore alcoolul. Amestecam smantana cu parmezanul, oul si apa si le adaugam peste baconul calit. Scurgem pastele si le adaugam in tigae mai lasam 3-4 minute la foc iute amestecand continuu in paste, pana devin cremoase.

Pofta buna!

 

Adresa: Strada Gradinii Publice 1, Braila

Rezervari: 0741.588.588

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro