Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spaţiu verde din buricul târgului transformat într-o veritabilă mocirlă, de şoferii de autobuz şi maxi-taxi

• este vorba despre zona de lângă dispeceratul “Braicar”, unde numeroase autobuze, microbuze şi chiar autoturisme particulare sunt parcate zilnic pe ceea ce ar trebui să fie un spaţiu verde • care, însă, începe să semene mai degrabă a arătură • asta în timp ce locurile destinate parcării sunt fie ocupate de utilaje de intervenţie, fie sunt inutilizabile, din cauza gropilor tot mai mari din asfalt

 

Bătaie de joc: spaţiu verde distrus cu mijloace de transport în comun. Se întâmplă la doi paşi  de dispeceratul Braicar din Bariera Călăraşilor, unde unii şoferi de autobuze şi microbuze de la diverse firme de transport în comun, dar şi posesori de autoturisme, şi-au făcut un prost obicei din parcarea maşinilor  direct pe spaţiul verde. Din cauza acestora, zona a devenit o veritabilă mocirlă.

Justificarea celor în cauză este că nu au la dispoziţie un alt spaţiu de parcare. Astfel de posibilităţi ar exista, însă, chiar pe banda de stocaj dintre dispecerat şi  staţia de tramvai de la Polivalentă. Numai că respectivul spaţiu de aşteptare are oareşce inconveniente: este ocupat mai tot timpul de utilaje tehnice de intervenţie, iar gropile din asfalt se tot lăţesc şi adâncesc, fiind pline cu apă. Acolo pot fi găsiţi inclusiv d’ alde “manivelă” care îşi spală maşinile unde vor muşchii lor.
Categorie articol: 

Comentarii