Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spărgătorul grădiniţei rămâne după gratii

Unul dintre cei trei brăileni care au spart o grădiniţă din municipiu rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile. Judecătoria Brăila a admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, prin care se solicita arestarea preventivă a inculpatului Adrian Iacob. Bărbatul de 20 de ani este acuzat de furt calificat şi va sta în spatele gratiilor încă o lună.
În noaptea de 8 spre 9 iunie anul curent, Adrian Iacob, alături de doi minori, Ionel I. şi Florin G., ambii în vârstă de 17 ani, au pătruns, prin efracţie şi escaladare, în Grădiniţa nr. 42. Din instituţie, aceştia au sustras 7 unităţi centrale, 6 monitoare, 5 imprimante, 2 DVD-uri, o tastatură, un mouse, două radio casetofoane, un cablu cu rolă de 30 de metri, 5 prelungitoare, două boxe, 9 cearşafuri şi o pătură, în valoare totală de 10.702 lei.
Tânărul a fost reîncarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Brăila.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.
Reamintim că o parte din bunurile sustrase au fost găsite, în urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale - linia de muncă furturi din patrimoniu, în casele celor trei făptaşi, dar şi la persoanele cărora le-au fost vândute.

 
Categorie articol: 

Comentarii