Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Spărgătorii de maşini din municipiu, cu doi mai puţini

• poliţiştii brăileni au reuşit să prindă doi tineri, suspectaţi că de la începutul anului şi până luna trecută au spart mai multe maşini din municipiu şi au furat mai multe bunuri • cei doi au fost arestaţi preventiv pentru următoarele 29 de zile

 

Doi tineri acuzaţi de furt din autoturisme au fost arestaţi preventiv, ieri, pentru următoarele 29 de zile. În perioada ianuarie-aprilie 2018, la Poliţia Brăila s-au înregistrat mai multe furturi din maşinile din municipiu. Hoţii au sustras truse de scule, bormaşini şi alte bunuri lăsate de către proprietari în autovehicule, la vedere.

Adunând indicii, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au efectuat percheziţii la locuinţele a trei tineri din Brăila - doi cu vârsta de 18 ani, iar cel de-al treilea în vârstă de 20 ani. S-a stabilit că, de fapt, “gaşca” care spărgea maşini în municipiu era formată din patru persoane, nu doar din trei, cel de-al patrulea suspect având 20 ani. Aceştia ar fi comis 10 acte materiale de furt calificat şi tentativă la furt calificat, ocazie cu care au sustras bunuri din 7 autoturisme parcate pe diferite străzi din oraş.

Doar doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar ieri au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au admis cererea procurorilor, astfel că tinerii îşi vor petrece următoarele 29 de zile după gratii. Verificările continuă şi în cazul celorlaţi doi suspecţi.

Prejudiciul estimat în acest dosar este de circa 60.000 lei, recuperat parţial. Bunurile găsite au fost restituite persoanelor vătămate.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii