Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sound-ul "Addiction" a electrizat atmosfera clubului "Zodiar"

Inaugurat în luna aprilie a acestui an în sediul fostului cinematograf "Popular" din Galaţi, clubul "Zodiar" îşi propune să fie o locaţie dedicată muzicii live, teatrului şi filmului. În cele câteva săptămâni de la lansare, nume grele ale rock-ului românesc au susţinut aici concerte, iar succesul la public nu a întârziat să apară. "Suntem primii de pe piaţă cu o asemenea abordare. Oferim publicului posibilitatea să vadă live trupe foarte cunoscute sau aflate la început de drum. În timpul săptămânii avem o seară de jazz şi o seară de teatru de club, iar week-end-ul este dedicat rock-ului. În viitorul apropiat, intenţionăm să avem şi seri dedicate proiecţiilor de film independent. Din 23 aprilie, de când am deschis clubul, printre trupele care au cântat aici au fost The Moods, The Mono Jacks sau Kumm. A fost, de asemenea, şi Marius Mihalache. Serile cu concerte se termină cu un party până dimineaţa, la care participă atât spectatorii, cât şi membrii trupelor invitate", ne-a spus administratorul clubului "Zodiar", Bogdan Voicu.

"Addiction" (formată din Bogdan, Silviu, Alex şi Cristi, câştigători ai Marelui Premiu la concursul YouthRockFest din Costineşti) este prima trupă rock brăileană invitată să cânte la "Zodiar". "Le-am văzut câteva piese pe net şi mi-au plăcut foarte mult. Am arătat videoclipurile şi celor de la E.M.I.L şi Viţa de Vie care au fost, de asemenea, încântaţi de prestaţia băieţilor de la Addiction şi i-au invitat să cânte în deschiderea concertelor lor", ne-a mărturisit Bogdan Voicu. Astfel, Addiction a încins literalmente atmosfera din "Zodiar", sâmbătă, 22 mai, cântând nouă piese din repertoriul propriu şi internaţional. Puternicul sound al brăilenilor noştri a electrizat publicul gălăţean care se va bucura, cu siguranţă, să revadă Addiction şi în deschiderea concertului Viţa de Vie, ce va avea loc tot în "Zodiar", vineri, 28 mai.
Sâmbătă, după "Addiction", a intrat în scenă trupa E.M.I.L, care a zguduit clubul, cu ritmuri de punk-rock, până târziu în noapte. După cele două recitaluri, numeroşii tineri prezenţi au participat la o petrecere pe cinste, până dimineaţă.
Categorie articol: 

Comentarii