Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sora viceprimarului Dănăilă şi-a vândut terenul din Pădurea Stejaru

Viceprimarul Alexandru Dănăilă nu susţine proiectul privind defrişarea a 13 ha de teren din pădurea Stejaru, pentru ridicarea unui ansamblu social - sportiv în acea zonă. Liberalul a afirmat că, deşi sora sa, Elena Iurov, făcea parte dintre iniţiatorii demersului în 2011, aceasta a decis, în cele din urmă, să vândă terenul către o altă persoană. "Este adevărat. A existat un moment când sora mea a fost unul dintre proprietarii terenului respectiv. Însă cu 4 - 5 ani în urmă a vândut terenul unei alte persoane. Sora mea este plecată în Canada exact din perioada aceea", a declarat Dănăilă.
Cât despre ideea defrişării unei porţiuni din pădure pentru realizarea unui complex sportiv, viceprimarul s-a arătat împotrivă. "Nu cred că este benefic să cadă acea pădure. Ar trebui să rămână în picioare, pentru că este în zona limitrofă municipiului şi, până la urmă, oferă un plus de oxigen", a mai adăugat sursa citată.
Reamintim că, în 2011, un grup de brăileni format din Valentin Chisoceanu, George Iurov, Elena Iurov, Costel Guruianu, Otilia Niţă, Leonard Mîrza, Laurenţia Mîrza, Cristian Niţă, Cristian Mîrza, Alexandra Periverzof, Virgil Voiu, Gina Chisoceanu, Ionel Stănilă, Gabriela Stănilă, Mihai Periverzof şi-a exprimat intenţia de a defrişa o porţiune de 13 hectare din pădurea Stejaru, aflată la marginea municipiului Brăila, pentru a construi acolo Ansamblul Social - Sportiv "Dunărea".

 
Categorie articol: 

Comentarii