Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sondaj online al Consiliului Concurenţei în legătură cu piaţa pieselor de schimb auto

Acesta este disponibil pe site-ul instituţiei la adresa: http://www.consiliulconcurentei.ro/?pag=202. Pentru a putea răspunde la întrebări, persoanele fizice sau juridice trebuie să furnizeze o adresă de e-mail, la care le va fi trimis un cod de validare în baza căruia va fi permis accesul la chestionar.

Scopul acestei cercetări este acela de a cunoaşte problemele pe care consumatorii le întâmpină când efectuează operaţiuni de service: garanţii, consultarea cu privire la tipul de piesă de schimb care se montează pe automobilele proprii, relaţia cu asiguratorii, acestea fiind câteva dintre subiectele atinse de întrebările cuprinse în chestionarul online. "Sondajul online este o premieră pentru Consiliul Concurenţei. Opinia consumatorului final este importantă pentru noi deoarece ar putea ajuta la identificarea eventualelor disfuncţionalităţi ale pieţei. Dacă vom ajunge la concluzia că există probleme, vom interveni pentru remedierea celor de natură concurenţială şi vom sesiza instituţiile în măsură să acţioneze în ariile ce nu sunt de competenţa noastră", a declarat într-un comunicat de presă Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.
În acelaşi material se face precizarea că persoanele fizice sau juridice care doresc să aducă în atenţia instituţiei probleme de natură concurenţială în domeniul pieselor de schimb pentru automobile o pot face prin intermediul adresei de e-mail pieseauto@consiliulconcurentei.ro.
Categorie articol: 

Comentarii