Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Solomon a fost revocat din fruntea PDL Craiova

Decizia a fost luată cu 235 de voturi din 255 de voturi valabil exprimate. Locul său a fost luat de viceprimarul Marinică Dincă. Dincă a fost ales şi candidat al PDL la funcţia de primar al Craiovei la alegerile de anul viitor.
şŞful PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, l-a atacat dur pe Antonie Solomon, pe care l-a acuzat de "furt intelectual", deoarece şi-a arogat toate meritele pentru proiectele din fonduri europene din oraş. "Domnul Solomon a lucrat mult la aceste contracte: timp de şase luni cât a fost în puşcărie, dar şi atunci când a plecat în concediu", a spus Berceanu ironic.
Antonie Solomon a anunţat pe 18 iulie printr-un comunicat de presă, că va candida pentru un nou mandat la primăria municipiului Craiova la alegerile locale din 2012 din partea UNPR. Solomon nu a spus nimic în comunicat despre încetarea colaborării sale cu PDL sau despre vreo demisie, de vreme ce în noiembrie anul trecut, proaspăt eliberat din arest, fusese reales preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Craiova. Ulterior, Solomon a făcut declaraţii publice că va candida din partea PDL.
Categorie articol: 

Comentarii