Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferita atacata cu bitele, de 5 indivizi

Vestul salbatic s-a mutat la Gradistea: o tinara plecata cu masina de la discoteca a fost urmarita de 5 indivizi care i-au baricadat drumul cu autoturismele si au atacat-o cu bite de baseball.
"Simbata noapte, la ora 2.30, Silvia M., 22 ani, din comuna Sutesti, a reclamat la Politie ca dupa ce a plecat de la discoteca din Gradistea, la volanul unui autoturism "Daewoo Cielo", pe Drumul National 22 a fost blocata In trafic de doua autoturisme, "Tico" si "Dacia Break". Din cele doua autoturisme au coborit trei persoane Inarmate cu bite, care i-au distrus capota motor, parbrizul si cupola autoturismului. Victima l-a recunoscut pe Marius-Marian N., din municipiu, conducatorul autoturismului "Dacia"", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
Agentii din Gradistea, ajutati de ofiterii de la Politia Ianca, au reusit sa-i identifice pe atacatori - Marius-Marian N., Radu O., Erol-Cosmin S., Ionel A., cu virste cuprinse intre 19 si 21 ani, precum si minorul Alexandru-Remus C., 15 ani, toti din municipiu -, iar pe numele acestora s-a intocmit dosar penal pentru distrugere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii