Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferii si mopedistii, arsi la buzunare

In ziua de 24 septembrie, oamenii legii i-au avut din nou in vizor pe conducatorii de mopede si soferi. Politistii de la Biroul de Ordine Publica au aplicat 33 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 4.200 lei, pentru aceleasi nereguli ca de fiecare data. Este vorba despre neportul castii de protectie, nefolosirea farului aprins pe timpul deplasarii, atit ziua cit si noaptea, lipsa placutei cu numar de inregistrare si a certificatului de inregistrare. De asemenea, mopedistii nu detineau asigurarea obligatorie a vehiculului, nu aveau atestatul de absolvire a cursului de legislatie rutiera sau actul de identitate.
In aceeasi zi, lucratorii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au actionat pe arterele de circulatie din municipiul si judetul Braila pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere.
Politistii au aplicat 123 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 15.510 lei, au ridicat in vederea suspendarii 6 permise de conducere si au retras 4 certificate de inmatriculare. (A.M.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii