Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi "premiati" cu dosare penale

Weekend-ul trecut, politistii au prins doi soferi beti si unul cu o masina radiata, indivizi care s-au "lipit" de cite un dosar penal.
Ieri noapte, in jurul orei 0.10, Iacob-Petras F., 35 ani, a fost prins de agentii de circulatie sofindu-si masina pe Str. Radu Negru, desi era in stare de euforie bahica. Soferul turmentat a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei, apoi la sediul Politiei, unde i s-a intocmit dosar de cercetare penala.
"Simbata, la 7.40, in orasul Ianca a fost depistat Ion P., 46 ani, care circula cu un autovehicul "Aro 244", sub influenta bauturilor alcoolice. Cel in cauza a fost testat cu dispozitivul etilotest, i s-au recoltat probe si i s-a intocmit dosar penal. In aceeasi zi, la 15.25, o patrula de la Biroul de Politie Urbana l-a depistat pe Sos. Baldovinesti pe Vasile C., 60 ani, care circula cu un autoturism "Dacia 1310" fara numere de inmatriculare. In urma verificarilor, s-a stabilit ca masina era radiata din octombrie 2005, motiv pentru care soferului i s-a intocmit dosar penal", ne-au declarat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii