Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi inconstienti, recompensati cu dosare penale

Ziua de 5 ianuarie a fost cu ghinion pentru citiva soferi braileni care au incalcat normele rutiere si astfel au devenit pietoni. Politistii rutieri au actionat pe arterele de circulatie din municipiu si judet, ocazie cu care au aplicat 107 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 21.881 lei si au ridicat in vederea suspendarii 6 permise de conducere. Oamenii legii au intocmit si trei dosare penale pe numele unor persoane care s-au urcat la volan desi nu aveau permis sau erau sub influenta alcoolului.
Astfel, la ora 15.50, politistii rutieri l-au oprit in trafic pe Dorin G., de 28 de ani, din Galati, in timp ce conducea autoturismul "Dacia 1310", fara sa fie posesor al permisului de conducere. In aceeasi situatie a fost depistat si Marius Marcel B., de 24 de ani, din comuna Cazasu, in timp ce conducea autoturismul "Opel Astra", pe strada Alexandru Vlahuta, din municipiu.
In noaptea de 5 spre 6 ianuarie, la ora 0.20, agenti din cadrul Biroului de Ordine Publica l-au identificat pe braileanul Constantin V., de 33 de ani, in timp ce conducea autoturismul "Dacia", pe strada Valea Calugareasca, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest si i-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii