Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi inconstienti

Pentru ca s-au abatut de la prevederile Codului Rutier, 16 soferi braileni au ramas fara permis de conducere, in timp ce altii au primit amenzi consistente. In zilele de 20 si 21septembrie, lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au actionat pe arterele din municipiul si judetul Braila pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere. Cu aceasta ocazie au fost aplicate 234 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 31.025 lei, s-au ridicat in vederea suspendarii 16 permise si au fost retrase 7 certificate de inmatriculare.
Printre cei picati in plasa oamenilor legii se numara si trei braileni care s-au incumetat sa se urce la volan fie bauti, fie fara a avea permis. In noaptea de 20 spre 21 septembrie, la ora 3.30, agenti de siguranta publica l-au depistat in trafic pe Neculaie Iulian M., de 47 de ani, din Municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul "Dacia Logan", pe strada Campiniu, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest si s-a ales cu un dosar penal.
In ziua de 21 septembrie, la ora 17.00, politistii l-au oprit si controlat in trafic pe Madalin Marius M., de 19 ani, care conducea un autoturism, pe strada Rosiorilor, fara a fi posesor al permisului de conducere. Mai pe seara, la ora 21.20, agenti din cadrul Biroului de Ordine Publica l-au depistat pe Valentin Catalin O., de 21 de ani. Acesta se afla la volanul unui autoturism si circula pe strada Mihai Bravu, desi nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, si li s-au intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii