Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi fugiti de la locul accidentelor

Dupa ce a provocat un accident mortal pe raza judetului Buzau, un conducator auto a parasit locul accidentului. La data de 12 septembrie, ofiterul de la Inspectoratul de Politie al Judetului Braila a fost sesizat de personalul de serviciu de la Inspectoratul de Politie Buzau despre eveniment. Astfel, in seara respectiva, in jurul orei 20.45, un autovehicul care transporta lemne a fost implicat intr-un accident rutier mortal, pe raza comunei buzoiene Boldu, dar soferul nici macar nu stat sa vada care sint consecintele. In jurul orei 21.40, agentii Postului de Politie Gradistea au oprit in trafic autotirul "Scania", care transporta busteni si se deplasa pe directia Rimnicu Sarat - Constanta. In urma examinarii masinii, s-a constatat ca lampa de semnalizare si aripa, din partea dreapta, prezinta avarii. Soferul vinovat, Danut C., de 45 de ani, din orasul Onesti, judetul Bacau, suspectat ca a fost implicat in accidentul mentionat, a fost preluat de lucratori de la Politia Rimnicu-Sarat, pentru continuarea cercetarilor.
In seara aceleasi zile, un alt sofer implicat intr-unn accident cu victime, tot pe raza judetului Buzau, a fugit de la locul faptei. La ora 22.20, ofiterul de serviciu de la Politia orasului Ianca a fost sesizat ca pe raza localitatii C.A.Rosetti, a avut loc un accident de circulatie soldat cu victime. Conducatorul autovehiculul "Mercedes Sprinter" a fugit de la fata locului. La ora 22.35, o patrula de politisti din Ianca a oprit in trafic masina mentionata si a stabilit ca soferul acesteia se numeste Marian O., de 27 de ani, din municipiul Galati.
Acesta a fost condus la Politia orasului Ianca, fiind apoi preluat de lucratori ai Postului de Politie C.A. Rosetti, din judetul Buzau.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii