Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi fara permis implicati in accidente rutiere

Doua autoturisme care circulau pe raza localitatii Batogu s-au ciocnit dupa ce unul dintre soferi l-a acrosat pe celalalt. In dupa-amiaza zilei de 7 septembrie, la ora 15.00, lucratorii Postului de Politie Ciresu au fost sesizati despre accident si s-au deplasat la fata locului pentru cercetari. Acestia au constatat ca autoturismul "Daewoo Matiz", condus de Nicoleta P., de 20 de ani, din satul Batogu, comuna Ciresu, pe DJ 203, a fost acrosat de un autoturism "Dacia Logan" care iesea de pe un drum secundar. Verficarile au scos la iveala faptul ca Aurelia A., de 51 de ani, din Bucuresti, soferita "Daciei Logan", nu avea permis de conducere, fapt pentru care i s-a intocmit dosar penal.
In aceeasi zi, la ora 15.45, Iulian B., de 28 de ani, din satul Drogu, care nu poseda permis de conducere, conducea autoturismul "Dacia", pe raza localitatii de domiciliu. Ajungind pe o portiune de drum care se ingusteaza din cauza unor lucrari la istalatia de alimentare cu apa, cel aflat la volan nu a acordat prioritate de trecere autoturismului "Ford", condus de Demetrakis C., de 43 de ani, cetatean britanic, cu rezidenta in satul Drogu, intrind in coliziune cu acesta. Dupa accident, Iulian B. s-a enervat si a spart cu piatra luneta masinii "Ford" si l-a lovit la picior pe soferul acesteia. Barbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere, loviri sau alte violente si distrugere.
In noaptea de 7 spre 8 septembrie, la ora 3.20, o soferita neatenta a dat peste un mopedist. Gabriela C., de 23 de ani, din Braila, conducea autoturismul "Dacia", pe strada I.C. Bratianu iar la intersectia cu strada General Eremia Grigorescu nu a acordat prioritate de trecere mopedului "Yamaha", condus de Iulian N., de 22 de ani, intrind in coliziune cu acesta. In urma accidentului, mopedistul a fost ranit usor si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, insa nu a necesitat internarea. Dupa producerea evenimentului, conducatoarea auto a parasit locul accidentului, prezentindu-se la orele 4.00 la sediul Serviciului Politiei Rutiere.
Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultind ca Iulian N. se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii