Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi certati cu legea, arsi la buzunare

Doi conducatori auto braileni au ramas fara permis de conducere, in timp ce altii au primit amenzi consistente, pentru ca nu au respectat normele rutiere. In ziua de 20 octombrie, lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au iesit la "vinatoare" pe arterele de circulatie din municipiu si judet, pentru a-i determina pe participantii la trafic sa nu se abata de la legislatia in vigoare, prevenind astfel accidentele rutiere. Oamenii legii au aplicat 136 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 16.411 lei, au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si au retras 4 certificate de inmatriculare.
Conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului sau cei care s-au urcat la volan desi nu aveau permis de conducere, au fost primii "mirositi" de politisti. Astfel, in ziua respectiva, la ora 12.00, a fost oprit in trafic Andrei N., in virsta de 20 de ani, din judetul Ilfov. Acesta conducea autoturismul "Skoda", pe DN 2B, in localitatea Lacu-Sarat, avind permisul de conducere suspendat din data de 27 septembrie. Pentru fapta sa, soferul s-a ales cu dosar penal.
La rindul lor, agenti de la Politia Municipiului au prins in plasa un sofer care nu avea nici permis de conducere si se afla si sub influenta bauturilor aloolice. Ionel I., in virsta de 37 de ani, din satul Traian, comuna Silistraru, a fost depistat in timp ce conducea autoturismul "Dacia", pe Calea Galati. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, i-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal.
In noaptea de 20 spre 21 octombrie, politistii au inregistrat si un accident rutier produs din cauza inconstientei unui sofer. La ora 00.15, Viorel M., de 41 de ani, conducea autoutilitara "Renault Kangoo", pe strada 1 Decembrie 1918. Ajungind la intersectia cu Bulevardul Independentei, acesta nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea!" si a intrat in coliziune cu autoturismul "Opel", condus de braileanul Robert George S., in virsta de 20 de ani. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorilor auto si a trei pasageri, fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale, fara a ramine internati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii