Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi bauti, "recompensati" cu dosare penale

Patru conducatori auto au devenit pietoni, iar altii au primit amenzi substantiale dupa ce au fost prinsi pe picior gresit de catre oamenii legii. In ziua de 12 august, lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au actionat, din nou, pe arterele din municipiu si judet, tocmai pentru a preveni si combate abaterile de la normele rutiere.
In numai o zi, politistii au aplicat 96 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 16.100 lei, au ridicat in vederea suspendarii 4 permise de conducere si au retras doua certificate de inmatriculare.
Printre cei depistati in neregula se numara si braileanul Vasile P., de 51 de ani, care conducea un autoturism "Volkswagen Golf", radiat din circulatie din data de 27 iulie 2007. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.
Ca de fiecare data, oamenii legii i-au "mirosit" si pe soferii care au consumat bauturi alcoolice si apoi s-au urcat la volan fara sa se gindeasca la consecinte. In noaptea de 12 spre 13 august, la ora 1.27, agenti de siguranta publica l-au oprit in trafic pe Sica N., in virsta de 53 de ani, din Braila. Acesta conducea autoturismul "Dacia Logan" pe Aleea Micsunelelor, aflindu-se sub influenta alcoolului. La interval de citeva minute a cazut in plasa politistilor un alt brailean, care s-a incumetat sa se urce baut la volan. Petrica V., de 35 de ani, a fost depistat in timp ce conducea autoturismul "Dacia 1310", pe strada Mircea cel Mare. Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, au fost condusi la spital pentru recoltarea probelor biologice de singe in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si li s-au intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii