Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sofer fugar urmarit de Politia Rutiera

De ieri dimineata, ofiterii si agentii de la Politia Rutiera sint in stare de alerta si apeleaza la sprijinul brailenilor, pentru a ajuta la capturarea unui sofer care a accidentat grav o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit cu o Dacie rosie sau visinie, cu geamurile din spate fumurii.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Circulatie, ne-a declarat ca evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 10.10, la intersectia Caii Calarasilor cu Str. Milcov, in cartierul Radu Negru: "Mandica C., 42 ani, traversa Calea Calarasilor regulamentar, pe marcajul pietonal, si a fost lovita in plin de soferul unui autoturism. Dupa ce a accidentat-o pe femeie, in loc sa opreasca, autorul a accelerat si a parasit locul faptei, indreptindu-se spre Drumul European 577, catre Varsatura. Desi in momentul accidentului se aflau in zona numerosi trecatori, taximetristi opriti in statie si soferi de maxi-taxi, acestia au declarat ca nu pot oferi detalii cu privire la autorul accidentului, in afara de un martor care ne-a spus ca cel in cauza sofa o "Dacie 1310" de culoare rosie-maronie, al carei numar de inmatriculare nu l-a memorat."
Sefii Politiei Rutiere au dispus imediat organizarea de filtre in localitatile din judet si au chemat la serviciu toti lucratorii, pentru a efectua investigatii si a-l depista pe fugar. Victima soferului las a fost transportata la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean Galati, deoarece suferise traumatisme si fracturi craniene, fiind in stare critica.
Brailenii care au asistat la accidentul de la capatul liniei 4 sau, eventual, mecanicii si tinichigii care ar putea fi solicitati sa repare autoturismul soferului fugar, avariat in urma impactului cu femeia, sint rugati sa anunte urgent Politia Rutiera, apelind 112.
La inchiderea editiei, comisarul Vilsan ne-a precizat ca in urma difuzarii stirii la un radio local, un barbat a contactat Politia si a declarat ca "Dacia" soferului fugar avea numar de Bucuresti si continea literele DIS, motiv pentru care ofiterii braileni au alertat si Politia din Capitala, pentru a opri in trafic autoturismul suspect.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii