Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sofer beat rasturnat cu masina in sant

Un brailean care s-a urcat beat la volan, s-a dat singur de gol politistilor rutieri, pentru ca nu a fost in stare sa tina masina pe carosabil, rasturnindu-se cu ea in sant.
Evenimentul s-a petrecut in dimineata zilei de ieri, in jurul orei 07.00, pe DE 87, in apropiere de poligonul Vulpea si l-a avut ca protagonist pe Cornel M. (43 de ani). Barbatul, angajat la SC "Soroli Cola" SA, s-a urcat la volanul autoutilitarei Peugeot cu numarul de inmatriculare B-34-KCT, desi inainte consumase bauturi alcoolice. Intr-o curba destul de periculoasa, soferul nu a mai putut stapini masina, care a derapat si s-a rasturnat, pe o parte, in afara soselei. Adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere, comisar Dorel Vilsan, ne-a precizat ca evenimentul s-a consumat pe fondul "vizibilitatii reduse si a asfaltului umed, precum si a straii de ebrietate, soferul pierzind controlul volanului si parasind partea carosabila".
Echipajul deplasat la fata locului si-a dat seama ca ceva nu este in ordine, simtind un miros puternic de alcool. Testindu-l cu aparatul etilotest, soferului i-a rezultat o concentratie de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de singe in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. Politistii i-au intocmit dosar penal si asteapta acum rezultatul analizelor de laborator, pentru luarea masurilor ce se impun in cauza.
Categorie articol: 

Comentarii