Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SOCIAL: Timişoara: Trei persoane care protestau în faţa clădirii unde are loc convenţia PDL, duse la Poliţie

Trei persoane care protestau în faţa clădirii unde are loc o convenţie PDL, la care participă şi premierul Emil Boc, au fost duse la sediul Poliţiei, relatează Realitatea Tv.

Protestatarii aveau o panglică pe care era scris "Zonă coruptă, aici sunt banii dumneavoastră", pe care încercau să o întindă în jurul Centrului Regional de Afaceri din Timişoara, unde se desfăşoară congresul de alegere a conducerii Comisiei naţionale a PDL pentru infrastructură, energie şi mediu şi o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PDL, la care participă şi Emil Boc.

La mitingul desfăşurat în faţa clădirii unde se defăşoară convenţia PDL se află aproximativ 200 de protestatari, pensionari, membri ai CNSLR Frăţia, dar şi lideri ai PSD Timiş. Manifestanţii au pancarte pe care scrie: "Salarii scăzute", "Şomaj în masă".

Protestatarii au fost la un pas să se încaiere cu forţele de ordine pentru că autobuzele cu care au fost aduşi membrii delegaţiei PDL şi dubele jandarmilor au fost parcate între clădirea unde are loc întâlnirea PDL şi locul de desfăşurare a mitingului, astfel încât, din clădire, mişcarea de protest nu se putea vedea.
Categorie articol: 

Comentarii