Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SOCIAL: Percheziţii în judeţul Caraş-Severin, privind posibile fraude la examenul de Bacalaureat

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin desfăşoară, marţi, o serie de percheziţii pe raza judeţului, privind posibile fraude la examenul de Bacalaureat de anul acesta, în diferite licee, informează Parchetul instanţei supreme.

Potrivit sursei citate, pe rolul parchetului au fost deschise şapte dosare privind posibile fraudări ale examenului de Bacalaureat în sesiunile desfăşurate în cursul anului 2011, în diferite licee din Reşiţa, Moldova-Nouă, Caransebeş, Oraviţa şi Bozovici. Procurorii s-au sesizat sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită.

În contextul acestor cercetări, în cursul zilei de marţi, sunt derulate o serie de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza judeţului Caraş-Severin, dispuse în două dintre aceste dosare.

Din probele strânse de procurori reiese că au fost pretinse, oferite ori primite sume de bani de către membri ai unor comisii de examinare ori supraveghere pentru facilitarea fraudării examenelor amintite.
Categorie articol: 

Comentarii