Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Social-democratii braileni solicita primarului sa ia masuri in cazul hotaririi de CLM modificata

Membrii PSD Braila nu sint uimiti de faptul ca a fost posibil ca, dupa ce a fost votata in plen intr-un anumit mod, o hotarire de Consiliu Local Municipal sa ajunga la Prefectura, spre validare, cu un articol in plus. Acestia spun ca daca a fost posibil sa se modifice trasee de maxi-taxi, in mod sigur a fost posibil sa se intimple si asa ceva. "Eu cred ca acel consilier care e presedinte de sedinta ar trebui sa fie mai atent ce semneaza dupa ce se termina sedinta. In cazul acesta, domnul Grigore Potec este intr-o situatie delicata. E adevarat, poate ca la gramada si repezeala nu mai vezi ce semnezi, si nici nu poti sa pornesti din start de la premisa ca se fac nereguli asa, flagrant, sa te apuci sa verifici tone de hirtii. Din pacate nu putem sta sa verificam dupa terminarea sedintelor toate hirtiile. Ar insemna ca toti consilierii sa se mute 8 - 10 ore pe zi la CLM. Primarul ar trebui sa dispuna o ancheta administrativa sa se vada ce anume s-a intimplat si cum", s-a aratat de parere consilierul municipal Doru Damian. Acesta a mai adaugat ca si consilierii PSD vor verifica acest caz si vor solicita primarului sa ia masuri. La rindul sau, senatorul Aurel Simionescu a precizat ca doar daca cineva va fi pedepsit in acest caz, se va reusi diminuarea neregulilor din Primarie: "S-a intimplat mai de mult ceva asemanator cu o ordonanta de guvern, dar atunci s-a lasat cu demiteri la cel mai inalt nivel. Pina nu se face la fel si in acest caz, nu o sa se potoleasca. Bine, au modificat ei si trasee de maxi - taxi si nu au mai patit nimic... Acum, trebuie sa se vada si procesul-verbal al sedintei, si stenogramele, sa se faca si ancheta si sa se dea de capat subiectului. Oricum ar fi, faptul este unul deosebit de grav, care ar trebui sa atraga niste sanctiuni".
In ceea ce il priveste, prefectul Nicolae Mitroi ne-a precizat ca in doua - trei zile, institutia pe care o conduce se va pronunta in legatura cu legalitatea acestei hotariri.
Amintim ca, in cadrul unei conferinte de presa, consilierii PD au adus la cunostinta opiniei publice faptul ca, dupa cea mai recenta sedinta de CLM, o hotarire a ajuns la Prefectura, spre validare, cu un articol in plus.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii