Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soţul Mădălinei Manole a sunat la 112 ca să-şi reclame socrii

Petru Mircea susţine că socrii săi au încercat să forţeze uşa pentru a intra în locuinţa sa din Otopeni, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, care încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Părinţii Mădălinei Manole au mers, ieri dimineaţă, la Otopeni, pentru a-şi vizita nepotul, după ce au câştigat, în primă instanţă, în 4 martie, dreptul de a-şi vedea nepotul, magistraţii stabilind că fiul artistei şi al lui Petru Mircea poate locui cu ei, în casa de la Ploieşti, un week-end pe lună şi patru săptămâni în vacanţe. Judecătoria Buftea a decis ca în al doilea week-end al fiecărei luni copilul fostei cântăreţe să stea alături de bunici în locuinţa lor de la Ploieşti. În plus, copilul va sta alături de părinţii Mădălinei Manole câte o săptămână în fiecare vacanţă de iarnă şi câte trei săptămâni în fiecare vacanţă de vară. Sentinţa magistraţilor nu este însă definitivă, ea fiind atacată cu recurs de Petru Mircea. Recursul se va judeca în 8 septembrie.

Tatăl Mădălinei Manole a susţinut că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatăl biologic al copilului

În proces au fost administrate probe, au fost audiaţi martori şi a fost realizată o anchetă socială acasă la părinţii fostei cântăreţe, la Ploieşti, "pentru că autorităţile trebuie să ştie exact condiţiile de care va dispune copilul dacă va fi dus de bunici la ei acasă".

Pe parcursul procesului, tatăl Mădălinei Manole a susţinut că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatăl biologic al copilului şi că micuţul ar fi rodul unei fertilizări in vitro la Maternitatea Giuleşti.

Magdalena Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.

Cântareaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni. La finalul unei anchete care a durat mai multe luni de zile, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale pentru omor în cazul acesteia.

În iunie 2007, presa relata despre vizitele Mădălinei Manole la Maternitatea Giuleşti, pentru inseminare în vitro.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii