Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Snoop Dogg a fumat canabis în Casa Albă

Rapperul american Snoop Dogg a dezvăluit într-un interviu recent că a fumat marijuana într-una dintre băile de la Casa Albă, după ce a reuşit să înşele vigilenţa agenţilor de securitate din reşedinţa preşedintelui american, informează femalefirst.co.uk.
Cântăreţul, în vârstă de 42 de ani, al cărui nume real este Calvin Cordozar Broadus Jr., a făcut această dezvăluire în cel mai recent episod al emisiunii "Snoop Doggs GGN News".
"Am fumat în toaleta de la Casa Albă. Nu în casă, ci în toaletă", i-a mărturisit rapperul prezentatorului Jimmy Kimmel.
Snoop Dogg a înşelat vigilenţa agenţilor care asigurau paza reşedinţei preşedintelui Barrack Obama, spunându-le că trebuia să meargă la baie, obţinând şi permisiunea de a aprinde în sala de baie un şerveţel.

Aroma de canabis

"I-am întrebat: «Pot să merg la toaletă?». Ei mi-au zis: «Ce trebuie să faci, treaba mică sau treaba mare?». Le-am răspuns că treaba mare şi am adăugat: «Atunci când fac treaba mare de obicei aprind un trabuc sau altceva, pentru aromă». Iar ei mi-au spus: «Ştii ceva? Poţi să aprinzi un şerveţel»", a declarat rapperul.
"Le-am spus că aşa voi face, iar şerveţelul era de fapt o ţigară cu marijuana", a adăugat Snoop Dogg.
Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor 90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004).
Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (Whats My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like Its Hot", "Thats That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.
În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii