Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SM Comision a susţinut patru partide amicale în capitală

Voleibalistele brăilene au pierdut, 1-4, amicalul cu CSM Bucureşti, formaţie care evoluează pe prima scenă a ţării. Bucureştencele au câştigat la 12 şi la 13 primele două seturi, apoi a urmat un set echilibrat, în care, în anumite momente, şi brăilencele au avut un avantaj de 2-3 puncte, însă pe final CSM Bucureşti s-a impus cu 25-22. S-au mai disputat alte două seturi şi într-unul dintre ele victoria a revenit formaţiei brăilene.
În aceeaşi zi, CSM Comision, în formula standard, Dudnic, Ivan, Ghiţă, Sanja Car (Tudosie), Tisianu, Loredana Lungu a jucat în compania Rapidului şi, cu toate că acuzau o uşoară stare de oboseală elevele profesorului Vladimir Stănescu s-au impus cu 3-0.
Vineri dimineaţă a urmat cel de-al doilea amical dintre brăilence şi CSM Bucureşti şi evident, formaţia din capitală a bifat al doilea succes categoric, 3-0. Seara, de la ora 19.00, brăilencele au jucat în compania unei colege de eşalon, Concordia Chiajna şi s-au impus cu 3-1.
"Când am jucat cu colegele de eşalon am obţinut victorii clare, dar meciurile cu CSM Bucureşti au fost parcă mai importante pentru că am tras o concluzie asupra valorii noastre din acest moment", a declarat profesorul Vladimir Stănescu.
Categorie articol: 

Comentarii