Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Slăvit fie Badea!

Nimic nou la orizont, de atunci şi până în prezent. Dimpotrivă, hârdăul cu invective al lui Mircea Badea a crescut în proporţii, iar pofta lui de scandal şi de dramolete paranoidale a atins cotele unui veritabil carnagiu dialectic. Noua lui ţintă? După cum ştiţi, Radu Moraru. Acum, un citat: "Mă adresez aici pupătorului de g....ă băsistă Radu Moraru care a simţit nevoia să fie o ţigancă împuţită şi să flatuleze texte pline de propagandă băsistă stereotipă. Măcar a brevetat o metodă aparent paradoxală de a lua m..e în timp ce linge în c..r (...) Rahatul ăsta maroniu nu va muri de foame. Va mânca în continuare mult c...t expulzat în urma digestiei banului public. Sau poate totuşi va muri. P.S. Mori!!!!!" - iată ce scria Mircea Badea într-o semnare pe site-ul propriu, pe 7 octombrie. Aşadar, încă un exerciţiu letal de bădărănie preistorică în contul servitorului voiculescian. La mai mare, mister Badea!

Inevitabil, se impune o întrebare: Care-i treaba cu Badea? La fel de inevitabil, se impune şi o descriere a lui Badea, chiar dacă un asemenea "efort" se poate dovedi a fi inutil, dat fiind pustiul moral al specimenului adus în discuţie. Aşadar... De o inepuizabilă capacitate de a produce resentiment pe bandă rulantă, purtător fecund al unei mârlănii fără leac, tendenţios până la implozie, obscen până la senilitate, gălăgios până la comoţie, lipsit de opinii inteligente (de fapt, de orice fel de opinie!), dar prolific în materia debilă a speculaţiilor conspirative, Badea aparţine vastei categorii a mediocrilor cu zeflemeaua-n vârf de limbă. La ce se rezumă tot "şarmul" musculosului antenist? Simplu, la o defulare de umori pamfletare, cu bătăi de linguri în borcane. Bien sur, totul asezonat cu frişca retorică a indignatului de carieră. Pe ce se bazează priza lui Badea la public? Din nou, simplu: pe o atitudine discursivă de factură comunistoidă - triumful insultei (în treacăt fie spus, un magnet de rating indestructibil, în opinia mea, în "gena mediatică" a acestui popor). Nu, nu vorbim de un showman, ci pur şi simplu de un... scandalagiu. Punct.
În fine, atât mai trebuie adăugat: după cum evoluează, Mircea Badea are şansa să devină şeful unei promoţii media de avocaţi ai degradării umane, pe care nimic din această lume nu-i va putea îndestula.
Categorie articol: 

Comentarii