Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SJU Brăila are un nou director medical

Dr. Marian Giovani este noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Acesta este medic primar hematolog şi asigură interimatul la conducerea Direcţiei Medicale până la ocuparea postului prin concurs. Numirea sa în conducerea provizorie a fost făcută de actualul şef la spitalului, ca urmare a vacantării postului, după ce fostul director medical, dr. Mihail Iugulescu a obţinut poziţia de manager al unităţii spitaliceşti. De precizat că, permutările în conducerea instituţiei medicale au început odată cu refuzul Rodicăi Sin de a mai continua activitatea pe funcţia respectivă deşi, paradoxal, mandatul acesteia tocmai fusese prelungit. "Spitalul Judeţean Braila a organizat deja concurs pentru ocuparea acestei funcţii care s-a desfăşurat în perioada 15.07-23.07.2014 dar nu au existat înscrieri. În foarte scurt timp urmează a se demara procedura de organizare a unui nou concurs pentru ocuparea funcţiei de director medical în conformitate cu Ordinul MSP nr.284/2007 ", a transmis pentru "Obiectiv", dr. Alina Neacşu, purtător de cuvânt al SJU Brăila.
Rămâne de văzut acum cine va ocupa postul de director medical după interimatul dr. Marian Giovani, având în vedere că acesta a exclus din start o posibilă candidatură pe funcţia respectivă. Contactat telefonic de redactorii "Obiectiv", medicul primar a lămurit că nu intenţionează să se înscrie în concurs pentru că spune el, vrea să se dedice întru totul hematologiei şi nu vrea să neglijeze deloc această meserie. "Nu aş vrea să ocup definitiv acest post. Eu am mai fost director medical prin 2004, 2006 parcă şi ştiu despre ce este vorba. Este o muncă tracasantă cu multe responsabilităţi. Dacă vrei sa-ti faci meseria bine trebuie să te dedici întru totul. Sunt medic hematolog de când mă ştiu şi nu aş vrea să-mi neglijez meseria. Prefer să fac un singur lucru dar bun şi prefer să rămână aşa", a explicat dr. Giovani. Acesta este medic în slujba Spitalului Judeţean Brăila de 32 de ani, mai precis din 1982.
Amintim că fostul manager al unităţii spitaliceşti, Rodica Sin a demisionat din funcţie pe 14 martie, conducerea interimară fiind preluată de dr. Mihail Iugulescu, la acea dată director medical al Spitalului Judeţean. Acesta a susţinut în luna mai a.c. examenul pentru ocuparea funcţiei de conducere, iar în urma probelor parcurse a obţinut nota 8.93. Oricum, actualul manager a fost singurul candidat care şi-a depus dosarul pentru funcţia respectivă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii